menu
Club aanmelden

Prijzen

Een rondje geven is niet alleen leuk voor jouw club maar ook voor jezelf. Je maakt namelijk kans op mooie prijzen! Lees op deze pagina welke prijzen je kunt winnen. Geef jij jouw club een rondje?

Het leukste teamuitje van Nederland

Wint jouw club het leukste teamuitje van Nederland? Onder alle clubs die 50 of meer rondjes ophalen wordt het leukste teamuitje van Nederland verloot! Wint jullie club? Dan krijgen jullie voor 15 personen gratis toegang tot De Voetbalfabriek. Speel op 3 velden diverse voetbalspellen, waaronder voetgolf en voetbaldarts!

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: De Voetbalfabriek

Persoonlijke videoboodschap

Als jij een rondje aan jouw club geeft maak je kans op een persoonlijke videoboodschap van een bekende sportman of vrouw. Kies je voor een bericht van oud-international Andy van der Meijde of wil jouw teamgenoten toe laten spreken door Hagenees Tom Beugelsdijk? Je kunt ook kiezen voor Sherida Spitse, misschien heeft zij tips voor jouw elftal. Last but nog least; Kevin Blom. Kies je voor een sportieve boodschap of verdient iemand volgens jou toch een gele kaart! Doneer nu jouw rondje en maak kans op deze super prijs!

Pakket speciaalbiertjes

Als jij een rondje geeft aan jouw club maak je kans op een pakket speciaalbiertjes. En niet zomaar een speciaalbiertje, nee deze flesjes komen helemaal in stijl. Speciaal voor onze actie maakte Biertje van je Club een unieke editie biertjes. Geniet jij straks extra?!

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: Biertje van je Club

Win een kerstpakket!

In samenwerking met Team Kerstpakketten wordt er in de maanden november en december elke week een mooi kerstpakket cadeau gedaan aan een van de donateurs. Je maakt automatisch kans wanneer je een rondje aan jouw club geeft.

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: Team Kerstpakketten

Win 1 van de 50 voetballen

Wanneer jij een rondje geeft aan jouw club maak je kans op 1 van de 50 Nederlands Elftal voetballen. Zo scoor je niet alleen voor je club maar ook voor jezelf!

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: Muta Sport

Win tickets of een shirt van FC Groningen

Omdat jouw club lid is van het Amateurconvenant van FC Groningen maak jij kans op tickets voor een wedstrijd van FC Groningen. Misschien ga jij er zelfs van door met het wedstrijdshirt inclusief handtekeningen! Iedereen die een rondje geeft maakt kans op deze prijs!

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: FC Groningen

Voorwaarde
Deze prijs geldt alleen voor clubs die voldoen aan onderstaande voorwaarde:
Club is lid van het Amateurconvenant van FC Groningen.

Win mooie prijzen van SC Cambuur

Omdat jouw club lid is van de samenwerking met SC Cambuur maak jij kans op mooie prijzen van SC Cambuur. Iedereen die een rondje geeft maakt kans op deze prijs!

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: SC Cambuur

Voorwaarde
Deze prijs geldt alleen voor clubs die voldoen aan onderstaande voorwaarde:
Club is lid van de samenwerking met SC Cambuur.

Win tickets of een shirt van sc Heerenveen

Omdat jouw club lid is van het Sportief Partnership van sc Heerenveen maak jij kans op tickets voor een wedstrijd van sc Heerenveen. Misschien ga jij er zelfs van door met het wedstrijdshirt inclusief handtekeningen! Iedereen die een rondje geeft maakt kans op deze prijs!

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: sc Heerenveen

Voorwaarde
Deze prijs geldt alleen voor clubs die voldoen aan onderstaande voorwaarde:
Club is lid van het Sportief Partnership van sc Heerenveen.

Win tickets voor De Graafschap

Omdat jouw club lid is van de samenwerking met De Graafschap, maak jij kans op tickets voor een wedstrijd van De Graafschap. Iedereen die een rondje geeft maakt kans op deze prijs!

Partner
Deze prijs wordt aangeboden door: De Graafschap

Voorwaarde
Deze prijs geldt alleen voor clubs die voldoen aan onderstaande voorwaarde:
Club is lid van de samenwerking met De Graafschap.

Help je mee? Deel de actie! Hoe meer rondjes, hoe beter voor jouw club!

Stuur door via Whatsapp
Deel op Facebook
Deel op Twitter

Samen in actie

De volgende organisaties hebben Rondjevoorjeclub al gedeeld met hun (partner)clubs.
Ook meehelpen? We komen graag in contact.