menu
Club aanmelden

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de actie? Kijk dan eerst bij de antwoorden op deze pagina. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een berichtje, dan helpen we je snel verder!

Hoe werkt de actie?

Je kunt een digitaal rondje aan je club geven.

Een rondje is een donatie voor jullie club, ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier verder zelf niks voor terug, maar helpt je club enorm. Wel maak je kans op leuke prijzen.

Hoe meer rondjes jullie club ontvangt, hoe beter voor de clubkas. Help je mee om de actie verder te verspreiden?

Moet onze club zich eerst ook aanmelden?

Ja, dat is nodig. Rondjevoorjeclub is wel een open actie: elke club in Nederland kan meedoen. Om zoveel mogelijk clubs te helpen, hebben we alles alvast klaargezet wanneer je jouw club aanmeldt.

Staat jouw club er nog niet tussen?
Als je jouw club niet kunt vinden via de zoekbalk, dan kun je jouw club direct aanmelden.

Hoe weet ik of deze actie betrouwbaar is?

Misschien ken je ons al van een andere actie, bijvoorbeeld van onze Ballenactie. Of misschien heb je over de actie gehoord via jouw club of een kennis. Dat is een goed teken.

Doneren gaat via iDeal. De betalingen worden verzorgd door Mollie en Stichting Clubpot Nederland. Alle donaties worden door de stichting beheerd en na afloop aan de clubs uitgekeerd.

Tot slot wordt de actie onder meer gedeeld door FC Groningen.

Hoe lang duurt de actie?

De actie begint op 16 oktober 2021 en sluit op 31 december 2021.

Hoe kan ik meedoen?

Gebruik de zoekbalk om jouw club op te zoeken. Klik op de naam van jouw club om verder te gaan. Selecteer het aantal rondjes dat je wilt geven en klik op betalen. Via iDeal kun je de donatie afronden.

Hoe kan ik de tussenstand volgen?

Op de actiepagina van jouw club houden we de tussenstand bij. Zo kun je altijd volgen hoeveel rondjes jullie club al ontvangen heeft.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De donaties gaan naar jullie clubkas. Wij nemen hiervoor contact op met jullie penningmeester.

Donaties komen binnen bij onze stichting (Clubpot Nederland) en worden van daaruit uitgekeerd aan de clubs.

Voor wie is deze actie?

Met deze actie willen wij zoveel mogelijk clubs helpen die wel een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken of die voor een speciaal doel aan het sparen zijn. Iedereen die zijn of haar club een warm hart toedraagt kan meedoen.

Wat is een rondje?

Een rondje is een donatie voor jullie club, ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier verder zelf niks voor terug, maar helpt je club enorm in deze lastige tijd. Wel maak je kans op mooie prijzen als je een rondje geeft.

Wat kost een rondje?

Een rondje kost €20,- een gangbare prijs voor een rondje in de kantine. Maar je kunt ook een kwart rondje, half rondje of meerdere rondjes tegelijk geven.

Het gaat hierbij om een donatie, bestemd voor jullie clubkas. Je krijgt geen drankjes terug, maar je helpt je club enorm!

Zijn er ook kosten verbonden aan deze actie?

De kosten voor onze ondersteuning en alle administratie en betalingen voor deze actie bedragen 7,5% van de opbrengst + €0,29 per donatie voor iDeal. Dit wordt verrekend met de opbrengst van jullie club. De rest gaat naar jullie clubkas. Jullie club hoeft hiervoor verder zelf niks te doen.

Zonder deze kosten kunnen wij de actie niet zo organiseren, maar zelf zouden we ook liever 100% uitkeren aan de clubs. Ben of ken jij een organisatie die ons hierbij kan helpen? We komen graag in contact!

Wanneer wordt de opbrengst uitgekeerd?

De opbrengst wordt uitgekeerd in januari 2022.

Wie organiseert deze actie?

Rondje voor je club! is een initiatief van Clubplan Nederland, onder andere bekend van de Ballenactie waarmee wij inmiddels meer dan €475.000,- hebben ingezameld voor 155 clubs.

Clubplan is een actiebureau voor sportclubs: wij helpen clubs om geld in te zamelen, omdat jullie club het verdient!

Clubplan Nederland
KvK: 58882537
info@clubplan.nl

Waarom organiseren jullie deze actie?

Met deze actie organiseren wij de leukste crowdfundingsactie van Nederland. Met ons platform bieden we elke club een kant-en-klare actie om extra geld voor de clubkas op te halen. Zo proberen wij de verenigingen een steuntje in de rug te geven.

Wie verzorgt de betalingen?

Doneren gaat via iDeal. De betalingen worden verzorgd door Mollie en Stichting Clubpot Nederland. Alle donaties worden door de stichting beheerd en na afloop aan de clubs uitgekeerd.

Is betalen met iDeal veilig?

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Nee, wanneer je een donatie hebt gedaan is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Het geld komt binnen bij onze stichting (Clubpot Nederland) en wordt van daaruit uitgekeerd aan jullie club.

Ik heb een andere vraag, met wie kan ik hierover contact opnemen?

We helpen je graag. Je kunt je vraag mailen naar info@clubplan.nl, dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terechtkomt.

Help je mee? Deel de actie! Hoe meer rondjes, hoe beter voor jouw club!

Stuur door via Whatsapp
Deel op Facebook
Deel op Twitter

Samen in actie

De volgende organisaties hebben Rondjevoorjeclub al gedeeld met hun (partner)clubs.
Ook meehelpen? We komen graag in contact.