menu
Club aanmelden

Voorwaarden

Met deze actie zamelen wij geld in voor jullie clubkas in deze lastige tijd. Super dat jij jouw club hier mee wilt helpen!

Hieronder een korte uitleg van de actie. Met jouw donatie ga je akkoord met deze opzet en de genoemde voorwaarden.

De actie werkt als volgt:

 • Rondjevoorjeclub is een open actie: iedereen die zijn/haar club een warm hart toedraagt kan meedoen. Alle sportverenigingen komen in aanmerking voor deze extra steun van hun supporters. Een club dient zicht wel via de website aan te melden
 • De gegevens die ingevuld worden bij een aanmelding, dienen altijd naar waarheid te worden ingevuld. Clubplan is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de ingevulde gegevens. De opbrengst van de club wordt uitgekeerd op de opgegeven IBAN.
 • Een donateur die een betaling voltooid dient 18 jaar of ouder te zijn
 • Met deze actie kun je een rondje geven aan jouw club: een donatie ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je krijgt hier geen drankjes voor terug, maar helpt jouw club hier enorm mee in deze lastig tijd!
 • Donateurs en clubs maken kans op de prijzen, zoals deze te vinden zijn op de website. Clubplan is verantwoordelijk voor de communicatie en bekendmaking van deze prijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De gewonnen prijzen kunnen niet in geld of andere middelen worden omgezet. De verloting en deelname van zijn in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 • Na afloop van de actie dragen Clubplan Nederland en Stichting Clubpot Nederland er zorg voor dat de opbrengst wordt uitgekeerd aan jullie club. Je kunt de tussenstand volgen op de actiepagina van jouw club.
 • Clubplan Nederland zorgt voor de hosting, online betalingen, administratie en promotie van de hele actie.
 • De actie wordt georganiseerd door Clubplan Nederland – een online actiebureau voor verenigingen.
 • Wanneer er één of meer donaties voor een club zijn gedaan, wordt de betreffende club getoond op de tussenstandpagina’s op deze website. Aan de tussenstand en alle uitingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Na afloop wordt de administratie opgemaakt en de definitieve standen aan de clubs kenbaar gemaakt.
 • Voor de early-bird actie “gratis rondje” geldt dat een club zich voor 16 oktober dient aan te melden en de deelname te activeren en tijdens de actieperiode minimaal 20 rondjes op dient te halen om aanspraak te maken op een gratis rondje.
 • De kosten voor onze ondersteuning en alle administratie en betalingen voor deze actie bedragen 7,5% van de opbrengst + €0,29 per donatie voor iDeal. Dit wordt verrekend met de opbrengst van jullie club. De rest gaat naar jullie clubkas. Jullie club hoeft hiervoor verder zelf niks te doen. *
 • Doneren gaat via iDeal. De betalingen worden verzorgd door Mollie en Stichting Clubpot Nederland. Alle donaties worden door de stichting beheerd en na afloop aan de clubs uitgekeerd.


* Zonder deze kosten kunnen wij de actie niet zo organiseren, maar zelf zouden we ook liever 100% uitkeren aan de clubs. Ben of ken jij een organisatie die ons hierbij kan helpen? We komen graag in contact!

Help je mee? Deel de actie! Hoe meer rondjes, hoe beter voor jouw club!

Stuur door via Whatsapp
Deel op Facebook
Deel op Twitter

Samen in actie

De volgende organisaties hebben Rondjevoorjeclub al gedeeld met hun (partner)clubs.
Ook meehelpen? We komen graag in contact.