De actie is voorbij.
menu

Voorwaarden

Met deze actie zamelen wij geld in voor jullie clubkas in deze lastige tijd. Super dat jij jouw club hier mee wilt helpen!

Hieronder een korte uitleg van de actie. Met jouw donatie ga je akkoord met deze opzet en de genoemde voorwaarden.

De actie werkt als volgt:

  • Rondjevoorjeclub is een open actie: iedereen die zijn/haar club een warm hart toedraagt kan meedoen. Alle sportverenigingen komen in aanmerking voor deze extra steun van hun supporters
  • Met deze actie kun je een rondje geven aan jouw club: een donatie ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je krijgt hier geen drankjes voor terug, maar helpt jouw club hier enorm mee in deze lastig tijd!
  • Na afloop van de actie dragen Clubplan Nederland en Stichting Clubpot Nederland er zorg voor dat de opbrengst wordt uitgekeerd aan jullie club. Je kunt de tussenstand volgen op de actiepagina van jouw club
  • Clubplan Nederland zorgt voor de hosting, online betalingen, administratie en promotie van de hele actie.
  • De actie wordt georganiseerd door Clubplan Nederland – een online actiebureau voor verenigingen. Clubs hoeven zich daarom niet zelf aan te melden maar zijn op te zoeken doormiddel van de zoekbalk.
  • Wanneer er één of meer donaties voor een club zijn gedaan, wordt de betreffende club getoond op de tussenstandpagina’s op deze website. Aan de tussenstand en alle uitingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
  • De kosten voor onze ondersteuning en alle administratie en betalingen voor deze actie bedragen 7,5% van de opbrengst + €0,29 per donatie voor iDeal. Dit wordt verrekend met de opbrengst van jullie club. De rest gaat naar jullie clubkas. Jullie club hoeft hiervoor verder zelf niks te doen. *
  • Doneren gaat via iDeal. De betalingen worden verzorgd door Mollie en Stichting Clubpot Nederland. Alle donaties worden door de stichting beheerd en na afloop aan de clubs uitgekeerd.

Samen willen we ervoor zorgen dat jullie club niet in financiële problemen komen door alle coronamaatregelen, zodat jullie straks weer met z’n allen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is!

* Zonder deze kosten kunnen wij de actie niet zo organiseren, maar zelf zouden we ook liever 100% uitkeren aan de clubs. Ben of ken jij een organisatie die ons hierbij kan helpen? We komen graag in contact!

Help je mee? Deel de actie! Hoe meer rondjes, hoe beter voor jouw club!

Stuur door via Whatsapp
Deel op Facebook
Deel op Twitter

Samen in actie

De volgende organisaties hebben Rondjevoorjeclub al gedeeld met hun (partner)clubs.
Ook meehelpen? We komen graag in contact.

Gezien op